Nieuws

Sociale Innovatie Academie

Ben je gebeten door sociale innovatie? Is je netwerk nieuwsgierig om bij te leren over maatschappelijk vernieuwen? Is je bedrijf geïnteresseerd in hoe maatschappelijke en economische winst hand in hand kunnen gaan? Je kan de Sociale InnovatieFabriek inhuren voor workshops, lezingen, toelichtingen en keynotes. Inspirerend. Hands-on. En altijd op maat van je bedrijf of organisatie. Hieronder vind je onze opleidindskalender voor dit najaar. Je kan ons ook steeds contacteren voor een vorming op maat.


Sociale Innovatie Academie
 

Workshop Crowd Mapping - 6 november 2017
Heb jij een idee of project waarmee je jouw omgeving nog mooier, duurzamer of leuker kunt maken? Werk je voor een organisatie met een grote community? Maar weet je niet goed hoe je je omgeving het beste kan inzetten om je doel te bereiken? Deze workshop is voor iedereen die zijn netwerk in kaart wil brengen, en zijn (toekomstige) tribe wil inzetten. Meer info en inschrijven.


Inspiratiesessie Sociaal innovatieve praktijken - op aanvraag
Klinkt ‘sociaal innoveren’ als een buzzword waar je niet veel mee kan aanvangen? Mist jouw bedrijf de trend? Wil je organisatie zich heruitvinden met vernieuwde praktijken? Samen gaan we aan de slag met sociale innovatie en sociaal ondernemerschap. We scouten op voorhand naar relevante sociale innovaties die te maken hebben met de maatschappelijke uitdagingen waar je op (wil) inzet(ten). Kunnen we de ideeën er achter gebruiken om zelf te vernieuwen? Contacteer Karen als je interesse hebt.